Andre Norheim er ferdig i Piteå – Har tilbud fra flere utenlandske klubber

Andrea Norheim er ferdig i Piteå som endte på 6. plass i årets sesong. Kontrakten hennes går ut ved nyttår og hun har tilbud fra flere klubber i England, Kina og Norge.

Den tidligere Lyon-spilleren ønsker å spille i 10er istedenfor spiss som hun har spilt hos fjorårets seriemester i Sverige. Norheim har ikke bestemt seg for hvilket lag hun ønsker å signere for, avgjørelsen blir sannsynligvis tatt i neste uke. Det er viktig for den unge angrepsspilleren å komme til en klubb hvor hun kan spille fast og holde seg skadefri i den kommende sesongen.

Ettersom store deler av sesongen ble spolert ett åtte måneders langt skadeavbrekk spilte Norheim kun 367 minutter med seriefotball og to kamper i Champions League denne sesongen ifølge Soccerway.

I november ble det klart at også June Pedersen forlater Piteå til fordel for Hammarby. Pedersen spilte 11 sesonger for Piteå.

Broren til Andrea, Sondre Norheim spiller collegefotball i USA og han signerte for New York Red Bulls i januar. Dessverre for forsvarsspilleren brakk han ryggen to uker etter at han signerte og klubben valgte å avslutte kontrakten noen uker senere.

New York Red Bulls har fortsatt å holde kontakten med 22-åringen samtidig som Columbus Crew skal også være interessert i Sondre Norheim som kun har 10 måneder igjen av studiene i USA.